Olen Roman, helsinkiläinen valokuvaaja. Intohimoni on kauniiden ja tunteellisten hetkien ikuistaminen – olipa kyseessä sitten hääkuvaus, muotokuvaus tai yrityskuvaus, pyrin luomaan kuvia, jotka eivät ole vain visuaalisesti upeita, vaan myös kertovat tarinaa ja herättävät tunteita. 

Valokuvannut olen lähes koko ikäni, mutta aktiivisemmin viimeiset kymmenen vuotta. Kuvaan erityisesti ihmisiä – erikoistumisalueitani ovat muotokuvaus, yrityskuvaus, tapahtumakuvaus ja tanssikuvaus. Tämän lisäksi kuvaan kuitenkin myös esim. tiloja, tuotteita ja lemmikkejä sekä omaksi iloksi mm. maisemia ja kaupunkielämää. Valokuvaamisen lisäksi suunnittelen painotuotteita ja teen pienimuotoisia videotuotantoja. 

Haluatko upeita hääkuvia, ihastuttavia muotokuvia tai vakuuttavan ammattimaisia profiili- tai brändikuvia, tai onko videoprojektisi kenties toteuttajaa vailla? Voit luottaa siihen, että saat minulta henkilökohtaista ja laadukasta palvelua riippumatta siitä, millaista kuvausta juuri sinä kaipaisit. Selaile rauhassa nettisivujani ja tutustu aiempiin töihini – jos pidät näkemästäsi ja haluat keskustella mahdollisesta projektista tai muuten vaan kysyä lisätietoa, ole yhteydessä matalalla kynnyksellä!